HÍVJON MINKET
+36 20 40 77777
ÍRJON NEKÜNK
info@csanyigumi.hu
JÖJJÖN EL HOZZÁNK
Szekszárd, Rákóczi utca 156/A.

KOMPLEX FUTÓMŰSZERVIZ 

FUTÓMŰ JAVÍTÁS ÉS ÁLLÍTÁS

Futómű állapotfelmérés

Szerencsére hazánkban is egyre többen fordítanak figyelmet a futóművük időközi állapotfelmérésére. Ez elengedhetetlen a biztonságos és balesetmentes közlekedéshez és a közutak biztonságának javítása érdekében. Csapatunk lelkiismeretesen minden ügyfelünk futóművére amúgy is éles szemekkel figyel de kifejezett állapotfelmérés esetén teljesen átvizsgáljuk azt.

Futómű javítás

Legyen szó a futómű bárminemű meghibásodásáról, szakembereink és eszközeink lehetővé teszik annak javítását. Az általunk javított futóművek olyan alapos és lelkiismeretes folyamatokon esnek át mely a gyári állapotokkal megegyező eredményt produkálnak. Legyen szó lengéscsillapítókról, stabilizátorokról, csuklókról vagy erőátviteli alkatrészekről, ránk bízhatja!

Futómű állítás

Sok esetben egy autó bizonytalanságát, gumin látható abnormalitásait nem hibás felnik vagy futómű elemek okozzák hanem csak rossz finomhangolás. Futómű beállítást a legmodernebb lézeres eszközökkel, hajszálpontossággal végezzük így futóműve gördülési élménye és magabiztossága a beállítások után masszívan érezhető! A futómű alkatrészei és gumiabroncsai élettartamát is meghosszabbítja az időnkénti futómű állítás.

Oldalunkon a felhasználói élmény érdekében elengedhetetlen sütiket használunk.
Oldalunkon a felhasználói élmény érdekében elengedhetetlen sütiket használunk.