HÍVJON MINKET
+36 20 40 77777
ÍRJON NEKÜNK
info@csanyigumi.hu
JÖJJÖN EL HOZZÁNK
Szekszárd, Rákóczi utca 156/A.

FELNI VÁSÁRLÁS ÉS JAVÍTÁS SZEKSZÁRDON

MINDEN AMI FELNI

Lemez és alufelni értékesítés

Műhelyünkben alufelnik kínálatának széles választékából válogathat. A gumikhoz hasonlóan természetesen a felnikre is igazak a szigorú tárolási és ellenőrzési procedúráink az Ön és mások biztonsága érdekében. Természetesen költséghatékony, hagyományos lemezfelnik forgalmazásával is foglalkozunk. Új és használt felnik egyaránt megtalálhatóak nálunk!

Felni javítás

Legyen szó padkázásról vagy kátyúra, kőre futásról. Vannak elkerülhetetlen balszerencsés esetek ahol a felni deformálódik, reped vagy hajlik. Sokszor csak akkor derül fény az ilyesmikre amikor egy szakember dolgozik a kerekein. A gumiabroncsok javításához hasonlatosan, ilyen esetekben is ha lehetőség van maradéktalan és biztonságos javításra akkor felajánljuk felnik javítását.

Centrírozás

Képzeljenek el egy félig megpakolt mosógépet centrifugázás közben, látszani fog, hogy a félig megpakolt gép mennyire rázkódik, nem úgy mint egy telepakolt ugyanis a benne lévő súly aszimmetrikusan terül el. Ugyanez a jelenség játszódik le a kerekek esetében is: a kiegyensúlyozatlan kerék folyamatos vibrációnak teszi ki a felfüggesztést és abroncsot is, ami idővel komoly károsodásokat okozhat.

Oldalunkon a felhasználói élmény érdekében elengedhetetlen sütiket használunk.
Oldalunkon a felhasználói élmény érdekében elengedhetetlen sütiket használunk.